top of page

Planlagt parring Bauta og  Ragnhild 2018

bauta utstilling.jpg

VIXIR`s Bauta Baldersson

Ragnhild vis.jpg

Smørbukks Ac Ragnhild

Oppdatering: Ragnhild er drektig og vi skal ta røntgen for å telle antall valper 18.desember :-) Vi gleder oss og er veldig spente! Ragnhild er i god form.

18.12: Ragnhild har vært til røntgenundersøkelse og det kan se ut som om hun venter 7 valper! Krysser poter og fingre for at alt går bra med fødsel. Valpekassen er alt satt på plass så nå gleder vi oss til valpekos og stell :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 58 (Ragnhild og Astrid)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 62 (ingen tegn til oppblokking, men stakkars, den ellers så smekre og 

aktive frøkna vår ligner en skikkelig ball og sliter litt nå..

 

 

Ragnhild og Bauta er parret i slutten av oktober. Forhåpentligvis blir det valper i romjula og leveringsklare valper blir da evt i slutten av februar 2019. Avlskombinasjonen er godkjent av Norsk buhundklubb. Foreldrene har et fantastisk gemytt med stor motorer (aktive og energiske), HD fri, øyelyst fri og har svært lav innavnlsgrad (1,09 % over 6 generasjoner). Bauta er Norsk utstillingschampion og er en stor og flott hanne. Ragnhild er lite stilt på utstilling og har derfor fått dispensasjon av klubben for manglende utstillingsresultater. Bauta har to tidligere kull, og dette er evt Ragnhild sitt første. Vi har hatt ett tidligere kull i sommer (Lykke sitt) hvor Ragnhild viste gode oppdrager takter og hadde en fin omsorg for valpene så ut i fra dette kommer hun til å gjøre en flott jobb med sine egne valper. Hun var tålmodig og leken med nurkene, men viste også å sette grenser når det behøvdes og språket hennes var tydelig. Ragnhild er i det daglige kjærlig og snill og klar for å være med på alt som skjer. Hun liker å høre sin egen stemme særlig når det kommer folk eller hun blir veldig ivrig. Hun er førerorientert og vil gjerne gjøre flokken sin fornøyd og vil være der familien sin er. Ragnhild er fra vårt eget oppdrett, og datter av Lykke. 

Bauta er en rolig og trygg buhundhanne. Han beskrives som kjærlig og sosial, og har vært ganske  lettvin å oppdra og elsker barn. Jeg ble helt betatt i møte med storsjarmøren Bauta :-) Ingen av foreldredyrene har vist aggressive tendenser.  Vi forventer blakke valper.    

48394548_1907833295952799_48174715853445
IMG_9527.JPG

Bilder av Bauta:

Fiktiv stamtavle på valpene

Stamtavle valper.jpg
bottom of page