Valpepris og forpliktelser

 

 

 

 

- Vi tar utgangspunkt i buhundklubbens anbefalinger om valpepris på kr 14000.

 

- Ved 4 ukers alder ønsker vi å ta et forskudd på kr 3000 for å bekrefte interessen for kjøp av valp. Dette beløpet refunderes dersom valpen ikke kan leveres av helsemessige årsaker, men vil ikke bli refundert dersom kjøper trekker seg. Forskuddet går til fratrekk i restoppgjør for valpen ved henting. 

 

- Det er for oss svært viktig å samle helseinformasjon om avkom fra våre hunder. Den helseinformasjonen som offisielt tillegges størst vekt i avl på buhund er HD røntgen og øyelysning (krav til avlsdyr). HD røntgen anbefales fra ca 15-24 mnd. Øyelysning anbefales ved 1 år, 4 år og 7 år (øyelysning har 12 mnd gyldighet for avlsdyr). Som en oppmuntring slik at våre valpekjøpere gjennomfører øyelysning og HD røntgen vil valpeprisen bli tillagt et depositum på kr 1000. Dette refunderes med kr 500 for øyelysning og kr 500 for HD røntgen innen valpen er 2 år.

 

- For øvrig ønsker vi  generell tilbakemelding om valpens utvikling og hvis valpekjøper ønsker det er det hyggelig å holde kontakten med valpekjøperene.