2018

 

- Ragnhild er parret med Bauta og om alt går bra forventes valper i romjulen. 

 

-Planlegger kull på Vatnebygda`s Os Gyda på neste løpetid. Løpetiden forventes å være rett rundt hjørnet  (januar), men det er ikke alltid like enkelt å forutse løpetiden til denne frøkna så oppdateringer blir lagt ut fortløpende når paring er utført. Hannhund er Kvitlabbens Muste, eller Buzz som han til daglig blir kalt.  

2017

- 12.august: På selveste nasjonaldagen for buhund på Hunderfossen ble Smørbukks AE klara beste junior tispe og Smørbukks AB Troll ble beste junior hanne med CK. Troll ble også kåret til beste svarte buhund! Stolt oppdretter og takknemlig til de flinke valpekjøperene :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra venstre: Smørbukks AC Ragnhild, Smørbukks AB Troll og Smørbukks AE klara på valpetreff i sommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

Smørbukks AB Troll med pokal etter kåring av beste svarte buhund.

 

- 19.mars: Årsmøte Norsk Buhundklubb på Gardermoen: LP1 Vatnebygdas Astrid er kåret til årets aktivitetsbuhund i lydighet for 2016

2016

 

- 22.juli: Alle valpene er bekreftet reservert. 4 stykker forlater oss (dessverre) om noen uker, mens den  blakke tispen (Smørbukks Ac Ragnhild) beholder vi.Vi tror de kommer til fantastiske hjem der både to og  firbente forhåpentligvis får mange flotte år sammen :-)Vi håper og tror de har fått en veldig god start her  hos oss  på  kennel Smørbukk som gjør at valpen er rustet til livet videre som trygge, sosiale og snille  individer. 

- 21.06: 5 valper er endelig født! På dag 67 av drektigheten. For en lang ventetid, men så fantastisk å få  

  med seg en så flott valpefødsel. Lykke hadde morsinnstinkt fra første sekund (men det visste vi jo når hun  er så fantastisk flott med søsteren sin Astrid). Det ble 3 tisper og 2 hanner, 4 sorte (2 tisper og 2  hanner) og en blakk (tispe). Jevnt kull, men den blakke er noe mindre enn de andre inntil videre. Nå  kan  valpetiden endelig begynne og  nytes, men først skal det soves :-) For oppdateringer om kullet se under  fanen valpekull- Lykke og Vige valper 2016.

 

- 09. juni: Røntgen undersøkelsen viser at Lykke er drektig med 5 valper! Da er det en liten uke til så skal  fødselen  være i full gang eller overstått. Krysser labber og fingre for at alt går bra. Vi ser fram til en  fantastisk herlig valpesommer :-) 

 

- 9. juni (kveld) skal vi ta røntgen av Lykke for å se hvor mange valper hun venter. Vi er veldig spente og  gleder oss masse til de små kommer :-) 

- 19.mai 2016- Lykke er bekreftet drektig av veterinær! Krysser fingre og labber for at det blir mange  herlige buhundvalper ca 16.juni.